Nyheter

04.05.2016

Leverer mobiler til Foss Bad

Foss Bad - med hovedkontor i Agder - har inngått samarbeidsavtale med Kommunikasjonssenteret Agder som nå er en del av Telering Bedrift. 

Kommunikasjonssenteret Agder var tidligere forhandler for ICE.net. Bedriftsrådgiver Helge Stray er fornøyd med at Foss Bad fortsetter samarbeidet.
- Vi har hatt Foss Bad som kunde gjennom mange år, og det er en tillitserklæring at de valgte å følge med oss videre etter at vi ble en del av Telering-kjeden. En av våre viktigste oppgaver er å være en uavhengig rådgiver som skisserer og leverer de beste løsningene,  sier han.

I avtalen ligger det at Foss Bad bytter fra ICE.net til Netcom. I underkant av 50 ansatte blir dermed overført til den nye operatøren. Telering Bedrift fasiliterer selve avtalen med leveranser av mobiler, nettbrett og annet tilbehør, samt service og oppfølging. Kommunikasjonssenteret Agder har i tillegg levert trådløs sentral til Foss Bad.
- Fasttelefonen er faset ut, og Foss Bad er en trådløs bedrift. Foss Bad er opptatt av løsninger som høyner effektiviteten og naturligvis reduserer kostnadene,  sier Stray.